• Български
  • English
счетоводство и счетоводни услуги

"ВИКОН АКАУНТИНГ" ООД е финансово-счетоводна компания, която предлага професионално обслужване за своите клиенти. Вече повече от 10 години нашите клиенти ни доверяват своя бизнес и са спокойни, че работят при спазване на всички законови изисквания. Нашата цел е да изградим и поддържаме дългосрочно сътрудничество, основано на лоялност и доверие, като предоставяме гъвкави и иновативни решения според вашите изисквания. Използваме индивидуален подход към всеки клиент, защото знаем колко ценно е това, за да се чувствате спокойни и сигурни.

С цел по-доброто обслужване и развитие на дружеството отделяме услугите, свързани с администрирането и заплащането на персонала. Създадохме "НОВА ВИЗИЯ 21" ЕООД, като фирма, изцяло работеща в сферата на човешките ресурси. Смятаме, че така ще осигурим по-добро и адекватно обслужване на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Знаем колко е трудно да изградите доверие в своите служители като надежден и коректен работодател. От нас ще получите пълно съдействие във различните процеси от управлението на човешките ресурси.

Гъвкави сме и отворени за съдействие и можем да променим начина си на работа с вас, ако това се наложи по една или друга причина, в зависимост от вашата необходимост в конкретния момент.

Бизнес средата е динамична и променлива и ние знаем това!

За контакти За контакти

 

тел: 0877007444 (Счетоводно обслужване)

тел: 0877009444 (Човешки ресурси)

тел: 0878561002 (Преводи и легализации)

E-mail: vikon.accounting@vikon-bg.com 

E-mail: office@nova-vizia.com 


 

 

WebXploit LTD
  • programming by WebXploit